BejelentésPajó & Sámson Galéria Tarján
Az alkotóktól olcsóbban

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Papp József(Pajó): 1957-ben esztergomban születtem. Már gyerekkoromban is rengeteget rajzoltam, szinte mindent. Rajzszakkörben fejlesztettem tovább a tudásomat és a honvédség ideje alatt már vágyódásom volt, hogy egyre többet alkossak. 1981-ben kötött házasságom óta folyamatosan próbálgattam ki minden féle technikát, majd 1986-ban történt egyházi-pályázati felhívás elnyerése kapcsán szerettem bele az olaj festészetbe. Az 1991-ben gondoltuk feleségemmel, hogy elindítjuk galériás vállalkozásunkat és a sok kezdeti buktatók ellenére szépen felfejlesztettük kínálatainkat: tájképekkel, csendéletekkel, élet képekkel, vadász témákkal, portrékkal és más témákkal is színesitjük még a mai napig is készleteinket. Nagy sikereket értünk el a miniatúra képeinkel is.

Hivatalosan: 19675 db. alkotás készült el, amelyek katalógusban regisztráltak, valamint egyedi kérésre zsüriztetjük alkotásainkat és mi magunk is zsürizunk alkotó társaink részére.

Nem hivatalosan, kb. 25000-nél is több alkotás került ki a kezeink alól.

 

Sámson Erzsébet: 1959-ben Tatabányán születtem meg. Már gyermek koromban a képzőművészet érdekelt, majd Győrben jártam több szakkörbe. Nem tudtam eldönteni, hogy a kisplasztika vagy a  festőművészet áll hozzám közelebb. Majd 1984-ben történt súlyos betegségem miatt a festőművészet maradt meg, amit még a beteg kezeimmel eltudok végezni. Az alkotásaimmal több kiállításon pályázati felhívásokon vettem részt. Képeimben szeretném érzékeltetni a nem látható érzéseimet, gondolataimat. A mai pénz éhes világban megpróbálom az alkotásaimat elérhető áron kínálni, hogy azok is örülhessenek a szép alkotásoknak, akik egyébként nem engedhetik meg maguknak.

Kérem fogadják sok szeretettel az alkotásainkat.Smile Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!